Bemutatkozás

Elsődleges célunk, hogy mind céges, mind magánszemély Ügyfeleink részére magas színvonalú jogi szolgáltatást tudjunk biztosítani. 

Irodánk 2004. július 1. óta működik és áll Ügyfeleink rendelkezésére elsősorban ingatlanjogi, társasági jogi, energiajogi ügyekben és egyéb, polgári jogterülethez tartozó ügyekben. Az utóbbi időszakban profilunk bővült öröklési jogi, házassági vagyonjogi, társasházakkal és adatkezeléssel kapcsolatos jogi ügyek ellátásával, továbbá nagy hangsúlyt helyezünk a helyi – újpesti, káposztásmegyeri – Ügyfeleink ügyeinek magas színvonalú ellátására, részükre minél teljesebb körű tanácsadási, ügyintézési és képviseleti szolgáltatások nyújtására. Káposztásmegyeri lakosként családunkkal az elmúlt években örömmel kapcsolódtunk be a kerület vérkeringésébe, és a helyi viszonyok ismeretében kívánjuk szolgáltatásainkat Ügyfeleink igényeire szabni a lehető legjobban. Ennek elősegítésére nyitottuk meg irodánkat Káposztásmegyeren, ahol igyekszünk rugalmas időbeosztással Ügyfeleink rendelkezésére állni, továbbá játszósarok várja gyermekkel érkező kedves Ügyfeleinket.

Nagy hangsúlyt helyezünk Ügyfeleink ügyeinek magas színvonalú ellátására, részükre minél teljesebb körű tanácsadási, ügyintézési és képviseleti szolgáltatások nyújtására. 

Fontosnak tartjuk a helyi közösségi életben való részvételt – így a Káposztási Családok Egyesületének tagjai és a vállalkozói partnerprogram résztvevői is vagyunk -, továbbá a környezettudatosságot, a helyi érdekek képviseletét.

Irodánk tagjainak rövid bemutatkozása:

Dr. Galambos Tamás ügyvéd

2000-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A diploma megszerzése után kezdetben egy főként ingatlanjogra és társasági jogra specializálódott ügyvédi irodában dolgoztam ügyvédjelöltként, ahol elsősorban külföldi ügyfeleknek nyújtottam angol nyelven jogi szolgáltatást. 2003-tól az energiajogi szakterületre specializálódott Budapesti 5000. Ügyvédi Irodánál dolgoztam ügyvédjelöltként, majd 2004 közepétől, a Dr. Galambos Tamás Ügyvédi Iroda megalapításától kezdődően ügyvédként folytattam ugyanitt munkámat, együttműködési szerződés keretében. Ügyvédi tevékenységem során nagy szakértelemre és széleskörű tapasztalatokra tettem szert a villamos energia és földgázipari szabályozással és –kereskedelemmel, erőművi projektekkel, energiajogi engedélyezéssel, valamint ingatlanjoggal és társasági joggal kapcsolatos ügyekben, továbbá gyakran látok el peres ügyekben képviseletet és adok jogi tanácsot különféle elszámolási- és jogvitákban, magyar és angol nyelven egyaránt. 

Dr. Vincze Tímea alkalmazott ügyvéd

2003-ben végeztem az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. A diploma megszerzése után gyakorlati időmet a Duna Televíziónál töltöttem, majd jogtanácsosként folytattam munkámat a Magyar Televíziónál és az MTVA-nál. Tevékenységem során széleskörű tapasztalatra tettem szert médiajogi, szerzői jogi és személyiségi jogi ügyekben, és a munkám során a polgári jog szinte valamennyi területével foglalkoztam, így társasági joggal, egyesületekkel, alapítványokkal, internetes kereskedelemmel, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ügyekkel és adatvédelemmel is.  2009-ben infokommunikációs szakjogászi diplomát szereztem. 2016 májusától dolgozom alkalmazott ügyvédként a Dr. Galambos Tamás Ügyvédi Irodában, ahol főképpen társasági jogi, ingatlanjogi, szerzői jogi, adatvédelmi, valamint öröklési jogi és házassági vagyonjogi ügyekkel foglalkozom. 


Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában 1569-es lajstromszám alatt bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint; amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

hu_HUHungarian